Nova vest
Fudbal

Utorak, 26.01.2021.

16:30

De Laurentis moli Španca da se vrati u Napoli

Iskusni španski trener Rafa Benitez raskinuo je ugovor sa Dalijenom u Kini zbog straha od koronavirusa, ali uskoro bi mogao da nastavi sa radom.

Izvor: Z.K.

Autor: Z.K.

De Laurentis moli Španca da se vrati u Napoli
Foto: EPA-EFE/NIGEL RODDIS

Ima nekoliko klubova u Evropi koji su zainteresovani da ga angažuju, ali prvi u redu je Napoli, sa kojim je osvojio trofej Superkupa 2014.

Predsednik Napolija Aurelio de Laurentis nije zadovoljan radom Đenara Gatuza, a situacija se pogoršala posle poraza od Verone od 3:1.

De Laurentis je zakazao sastanak sa sportskim direktorom Kristijanom Đuntolijem na kom se raspravljalo o učinku Gatuza i ekipe.

Tim je na šestom mestu u Seriji A, u četvrtfinalu su Kupa Italije i nastavljaju takmičenje u Ligi Evrope.

Gatuzo će još neko vreme dobiti priliku da popravi skor u prvenstvu, ali ne uspe li u tome, gazda Napolija bi lako mogao da se okrene Rafi Benitezu.

Španac je u svoje vreme u Napulju doveo tim do trećeg mesta, pomogao im da se kvalifikuju u Ligi šampiona, a osvojio je i Kup Italije 2014.

Posle toga, radio je u Realu, potom Njukaslu i na kraju Dalijenu.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

2 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve
Fudbal

Rakitiću lepo u Rijadu

Fudbaler Al Šababa Ivan Rakitić rekao je da će, ako bude sve u redu, produžiti ugovor sa saudijskim klubom jer je zadovoljan ulogom u klubu i životom u Rijadu.

B92.sport

18:05

11 h

U fokusu

Vidi sve