Nova vest
Fudbal

Utorak, 26.01.2021.

10:05

Piksi selektor Srbije za platu od milion evra

Živa legenda srpskog fudbala Dragan Stojković Piksi izvesno biće novi selektor Srbije.

Izvor: MS

Autor: MS

Piksi selektor Srbije za platu od milion evra
Foto: Profimedia

List "Večernje Novosti" prenosi da je dogovor postignut da bivša "desetka" naše reprezentacije sedne na klupu za platu od okruglo milion evra godišnje.

Fudbalski savez Srbije mu je prvobitno ponudio 825.000 evra, pre nego što je uvećao uslove i tako ga, kako navodi taj izvor, "matirao".

Piksi bi početkom ili sredinom februara trebalo da preuzme "orlove", nešto više od mesec dana pred start kvalifikacija za Mundijal u Kataru 2022.

Srbija već na startu ima tri možda i ključna ispita – protiv Irske (24. mart) i Portugala (27. mart) u Beogradu, a onda sledi put u Azerbejdžan (30. mart).

Posle dugo "lutanja" čini se da je FSS pronašao naslednika Ljubiše Tumbakovića.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

424 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve
Fudbal

Grizman prekida rekordni niz

Francuski fudbaler Antoan Grizman propustiće prijateljske utakmice reprezentacije sa Nemačkom i Čileom, zbog uganuća desnog skočnog zgloba.

Beta

23:45

12 h

U fokusu

Vidi sve
Tenis

Miracolo

Za sve one koji nisu pratili protekle noći okršaj Novaka Đokovića i Luke Nardija u Kalifornijskoj pustinji desilo se – čudo!

Zoran Kecman

12:35

6 d