Nova vest
Fudbal

Sreda, 30.12.2020.

15:30

Fudbalski savez Srbije finansijski pomogao igračima Borca

U pomoć FK Borac 1926 iz Čačka pritekao je FSS, koji je na molbu sportskog direktora Vladimira Stanisavljevića klubu uputio finansijsku injekciju.

Izvor:

Autor:

Fudbalski savez Srbije finansijski pomogao igračima Borca
foto: Srdjan Stevanovic/Starsportphoto

Štrajk je okončan, a ispred "svlačionice" oglasio se kapiten Lazar Obradović.

Svi znaju u kakvoj se situaciji nalazimo. Nije nam nimalo prijatno. Veliko hvala FS S, predsedniku Kokezi i sportskom direktoru Matijaševiću što su pomogli koliko su mogli. Njihova namera je časna i poštena. Nadam se da će se naša situacija rešiti i da ubuduđe nećemo imati ovakvih problema. Savezu hvala na pomoći”, rekao je Obradović.

Sportski direktor Stanisavljević objasnio je šta se tačno dešavalo.

U svojstvu odgovornog lica, morao sam da se obratim čelnicima Kuće fudbala za pomoć pri rešavanju ovako akutnog problema. Igrači su dobili platu koju su zaradili, a nadam se da će Borac u doglednoj budućnosti uz sponzore i grad izbeći da se ikada više nađe u ovakvim pričama”, rekao je Stanisavljević za "Mozzart sport"

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

31 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve
Fudbal

Rakitiću lepo u Rijadu

Fudbaler Al Šababa Ivan Rakitić rekao je da će, ako bude sve u redu, produžiti ugovor sa saudijskim klubom jer je zadovoljan ulogom u klubu i životom u Rijadu.

B92.sport

18:05

11 h

U fokusu

Vidi sve