Nova vest
Fudbal

Četvrtak, 03.12.2020.

14:29

Postigao četiri gola u Ligi šampiona, a ne zna igra li za vikend

Olivije Žiru, napadač Pari Sen Žermena, bio je junak utakmice Lige šampiona u kojoj je Čelsi kao gost pobedio Sevilju sa 4:0.

Izvor: Z.K.

Autor: Z.K.

Postigao četiri gola u Ligi šampiona, a ne zna igra li za vikend
Photo by David Ramos/Getty Images

Iskusni francuski napadač je postigao sva četiri gola za "plavce" i tako doprineo da tim Frenka Lamparda završi na čelu E grupe elitnog takmičenja.

Ipak, Žiru kaže da ni to što je postigao četiri gola protiv ekipe iz Andaluzije ne garantuje da će igrati narednog vikenda u Premijer ligi protiv Lidsa.

"Hoću samo da uživam u svemu, u ovoj velikoj pobedi. Posle odmora videćemo kakve šef ima planove", rekao je 34-godišnji fudbaler.

On je prošlog meseca najavio da bi mogao da napusti "Stamford bridž" ako ne bude imao dovoljnu minutažu.

Frank Lamparje poručio da će posle ovakve partije" biti teško izostaviti da iz tima za meč sa Lidsom".

"Lepo je ući u istoriju kluba bi bilo kom parametru. IGramo fudbal da bismo ostavili svoj trag u istoriji tako da sam jako zadovoljan što sam pomogao ekipi da postigne četiri gola", rekao je Žiru.

On je ove sezone na deset mečeva u svim zakmičenjima postigao šest golova.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

9 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve
Fudbal

Rakitiću lepo u Rijadu

Fudbaler Al Šababa Ivan Rakitić rekao je da će, ako bude sve u redu, produžiti ugovor sa saudijskim klubom jer je zadovoljan ulogom u klubu i životom u Rijadu.

B92.sport

18:05

13 h

U fokusu

Vidi sve