Nova vest
Fudbal

Četvrtak, 12.11.2020.

16:55

Murinjo raskinuo sa Srbijom VIDEO

Portugalski trener Žoze Murinjo govorio je o očekivanjima pred duel Srbije i Škotske.

Izvor: LN

Autor: LN

Murinjo raskinuo sa Srbijom VIDEO
Photo by Gareth Copley/Getty Images

U četvrtak od 20.45 u Beogradu "orlovi" dočekuju Škote u duelu za direktan plasman na Evropsko prvenstvo 2021. godine.

Murinjo je nekada imao posebnu vezu sa Nemnajom Matićem, kojeg je ranije trenirao u Čelsiju i Mančester junajtedu, ali pošto se srpski vezista oprostio od nacionalnog tima – njegova konekcija sa Srbijom je raskinuta.

"Matić više ne igra za reprezentaciju Srbije, tako da je moja emotivna povezanost sa njima otišla zajedno sa njim", priča Murinjo i nastavlja:

"U Škotskoj su Siv (Klark, nekadaši pomoćnik) i (Skot) Mektominej. Dobro poznajem i Škotsku, proveo sam neko lepo vreme tamo dok sam učio, tako da im želim sreću. Stiv je bio dobar pomoćnik kojeg sam imao, pa je njegova kkarijera otišla u drugom smeru. Njemu znači to što je trener Škotske".

Menadžer Totenhema nema favorita.

"Biće to veoma teška utakmica. Rekao bih da Srbija ima veći potencijal, ali mnogo puta u fudbalu razliku naprave duša i mentalno stanje, a Škoti su u tim poljima na nivou", objasnio je "Posebni".

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

50 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve
Novo Sport Video Menu