Nova vest
Fudbal

Subota, 07.11.2020.

11:00

Kad Gatuzo nađe puža na terenu – "daću ti 10.000€ ako ga pojedeš" VIDEO

Bivši hrvatski fudbaler Dario Šimić ispričao je anegdotu o temperamentnom saigraču iz dana u Milanu, Đenaru Gatuzu.

Izvor: SS

Autor: SS

Kad Gatuzo nađe puža na terenu –
Photo by Valerio Pennicino/Getty Images

Popularni "Rino" je pre dva dana gostovao u Hrvatskoj, gde je sa Napolijem savladao Rijeku u okviru Lige Evrope.

Gostujući u podkastu portala "Sportske novosti", Šimić se prisetio beskompromisnog Gatuza.

"Da, bio je isti i na terenu i van njega", opisao je Šimić i ispričao anegdotu koja nije za one sa slabijim stomakom.

"To je bio poseban događaj. Ja sam mislio da je gusenica, ali ispostavilo se da je bio puž. Padala je kiša, bio je to trening pred polufinale sa Mančesterom i puž se pojavio na terenu. Podigao ga je i pitao Kaladzea da li on misli da li bi mogao da ga pojede? Kaladze je rekao: 'Ma, nema šanse, dajem 10.000 evra. Svi ćemo dati...' Gledam i razmišljam da li će da ga grize ili šta... I stvarno, Gatuzo ga je samo spustio u usta, nije ni gutao, ni ništa. To je bilo pre treninga, a on je posle nastavio da trenira najnormalnije. Nas ostale je boleo želudac", ispričao je Šimić.

PSŽ je u nizu od šest pobeda u Ligi 1, i sve te mečeve dobio je sa dva i više golova razlike, pa uprkos dobroj formi, Ren nema čemu da se nada večeras (21.00) na Parku prinčeva - kec je 1,42, a Hendikep pobeda (trijumf sa dva ili više golova razlike) 1,92. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za PSŽ - Ren.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

3 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve
Fudbal

Rakitiću lepo u Rijadu

Fudbaler Al Šababa Ivan Rakitić rekao je da će, ako bude sve u redu, produžiti ugovor sa saudijskim klubom jer je zadovoljan ulogom u klubu i životom u Rijadu.

B92.sport

18:05

8 h

U fokusu

Vidi sve