Nova vest
Fudbal

Ponedeljak, 26.10.2020.

11:55

Ronaldo pod istragom – prekršio protokol?

Italijanski ministar sporta Vinčenco Spadafora insistira na istrazi o tome da li je fudbaler Juventusa Kristijano Ronaldo prekršio COVID-19 protokol.

Izvor: SN

Autor: SN

Ronaldo pod istragom – prekršio protokol?
Photo by Octavio Passos/Getty Images

Spadafora smatra da Ronaldo nije smeo da napusti Torino kako bi igrao za reprezentaciju Portugala u Ligi nacija sredinom oktobra.

Trebalo je da ostane u takozvanom "zaštitnom balonu" jer su u omladinskom pogonu Juventusa zabeleženi slučajevi zaraze koronavirusom.

Ronaldo je 11. okotbra u Parizu igrao utakmicu protiv Francuske, a dva dana kasnije je objavlejno da je pozitivan na koronavirus, zbog čega nije nastupio u utakmici sa Švedskom.

U Torino se vratio privatnim avionom i od tada je bio u samoizolaciji. Juventus i Ronaldo su odbacili tvrdnje Spadafore i istakli da nisu uradili ništa pogrešno.

Italijanska vlada je zbog pogoršanja epidemiološke situacije ponovo uvela restriktivne mere, poput onih na proleće, kojim je između ostalog prekinut amaterski sport.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

5 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve
Novo Sport Video Menu