FS Istočne Srbije: Podrška predsedniku Novici Tončevu

Fudbalski savez regiona Istočne Srbije (FSRIS) podršao je predsednika Novicu Tončeva, nakon optužbi koje je izneo trener Dinama iz Vranja Dragan Antić.

Izvor: B92
Podeli
Foto: FK Dinamo Vranje
Foto: FK Dinamo Vranje

Antiću je u nedelju zapaljen automobil, a on je optužio Tončeva da stoji iza toga jer, kako je naveo, ne želi sa njim da učestvuje u nameštanju rezultata.

Pročitajte još Zapaljen automobil Dragana Antića: Znam ko stoji iza ovoga FOTO

"Nakon skandaloznih naslova i tekstova u kojima se vređa ugled i dostojanstvo predsednika Fudbalskog saveza regiona istočne Srbije, imamo potrebu da javno stanemo iza Novice Tončeva, čoveka koji se bezuslovno i svakodnevno bori da naša fudbalska stvarnost bude bolja i profesionalnija", navodi se u saopštenju.

Kako se ističe, moramo kao ljudi da stanemo iza istine i pravde, a kao fudbalski radnici podsetimo sve one koji nažalost zaboravljaju na osnove sportskog fer-pleja.

Foto: FK Dinamo Vranje
Foto: FK Dinamo Vranje

"Umesto da smo svi angažovani jedino i isključivo na unapređenje našeg fudbala, pojedinci vreme troše na stvaranje atmosfere koja više nalikuje mafijaškim filmovima i daleko je od sportskih i fudbalskih načela. Sigurni smo da će Novica Tončev još jednom izaći kao pobednik baš kao što svaki put uspe da uradi najbolje i najviše za naš Savez, za naš fudbal", poručuju iz FSRIS.

Foto: FK Dinamo Vranje
Foto: FK Dinamo Vranje

strana 1 od 2 idi na stranu