Nova vest
Fudbal

Ponedeljak, 21.09.2020.

08:59

"Raduje želja za golovima i Pavkov"

Crvena zvezda je pobedila Voždovac 6:0 u utakmici na stadionu "Rajko Mitić", posle koje su treneri izneli utiske.

Izvor: MS

Autor: MS

Foto: FK Crvena zvezda

Pomoćni trener Zvezde Miloš Milojević rekao je da ga najviše raduje motivacija u ubedljivoj pobedi.

"Najviše me raduje to što smo igrali motivisano u želji da postignemo još koji gol do kraja, pa i Pavkov u poslednjem minutu, napadu. Sve su momci odradili, nemam šta drugo nego da im čestitam", rekao je Milojević za Arenu.

"Momci su pokazali da su spremni da odgovore na zahtev koji su imali. Čestitao bih im, a Voždovcu na korektnoj igri. Od prvog minuta smo ušli dosta jako i motivisano. Uslovi su bili izvanredni. Nemam zamerke, nijednog trenutka nije bilo dovedeno u pitanje ko je pobednik", kazao je Milojević.

TSC je prošle nedelje oduševio fudbalsku Evropu jer je sa rumunskim velikanom FCSB odigrao 6:6 i ispao na penale, a danas (17.30) se vraća superligaškim obavezama gostovanjem Mačvi. Kvota na dvojku je vrlo lepa - 2,00. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Mačva - TSC.

Trener Voždovca Jovan Damjanović je čestitao protivniku.

"Zvezda je zasluženo pobedila, bila je bolja u svim segmentima igre. Bilo je golova iz prekida, evrogolova... Ušli su kvalitetnije u igru, kontrolisali su stvari. Mi nismo bili na potrebnom nivou da bismo parirali Crvenoj zvezdi", kazao je Damjanović.

Upitan je za mnogo mladih fudbalera koji dobijaju šansu u Voždovcu.

"Imamo svoj put i trudimo se da im damo priliku. Bilo bi bolje da nije ovakav ambijent i ovaj rezultat, ali šta da radimo... Moramo da idemo dalje", dodao je Damjanović.

Voždovac posle osam kola zauzima 10. mesto na tabeli srpskog prvenstva sa 10 bodova, dok je Zvezda prva sa maksimalnih osam pobeda.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

11 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve