Nova vest
Fudbal

Nedelja, 20.09.2020.

11:30

Ristanović: Partizan može da se pobedi

Šef stručnog štaba Zlatibora Predrag Ristanović, veruje da njegov tim može da iznenadi crno-bele i da izbori povoljan rezultat.

Izvor: B92

Autor:B92

Ristanović: Partizan može da se pobedi
foto: Pedja Milosavljevic / STARSPORT

Zlatibor u nedelju od 19:00 dočekuje vicešampiona Srbije Partizan.

Ristanović veruje u iznenađenje.

’’Svi misle da ekipa Partizana ne može da se pobedi, ali ja mislim da može se pobedi, da može da se odigra jedna dobra utakmica. Ako se i ne pobedi, može da se dođe do povoljnog rezultata. Očekujem tvrdu i neizvesnu utakmicu, da možemo da se suprotstavimo njima. Važno je da se ne primi rano gol u nekom ranom periodu utakmice. Treba da čekamo svoju šansu, koja će sigurno doći, i da je iskoristimo. Oni su imali tešku utakmicu, igrali su 120 minuta, putovali, sada ponovo putuju u Užice. Sve to njima stvara problem, uz crveni karton Sume koji neće nastupati i povredu Sadika koji je pod znakom pitanja.’’, rekao je Ristanović. Meč između Partizana i Zlatibora možete pratiti uživo na B92.net putem našeg Lajv bloga.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

27 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve
Fudbal

Rakitiću lepo u Rijadu

Fudbaler Al Šababa Ivan Rakitić rekao je da će, ako bude sve u redu, produžiti ugovor sa saudijskim klubom jer je zadovoljan ulogom u klubu i životom u Rijadu.

B92.sport

18:05

11 h

U fokusu

Vidi sve