Nova vest
Fudbal

Utorak, 11.08.2020.

10:45

"Dali smo Brozoviću previše slobode na sredini terena"

Trener Bajera iz Leverkuzena Peter Bos analizirao je poraz od Intera u četvrtfinalu Lige Evrope.

Izvor: B92

Autor:B92

Photo by Martin Meissner/Pool via Getty Images

"Nerazuri" su savladali "farmaceute" 2:1 u Diseldorfu i prošli u prvo polufinale nekog evropskog takmičenja posle deset godina.

"Dali smo Marcelu Brozoviću previše slobode na sredini terena, zbog čega smo već nakon 20 minuta morali da menjamo taktiku i način igre. Do tada je, nažalost, sve bilo gotovo", rekao je Bos.

Inter je poveo 2:0 posle samo 20-ak minuta igre golovima Nikola Barele i Romelua Lukakua, da bi Bajer smanjio preko Kaija Haverca u 25.

"Nismo mogli da se nosimo ni s Lukakuom, koji je prejak u situacijama jedan na jedan. Nakon velikog i ranog zaostatka mislili smo da smo se vratili zahvaljujući našem golu i tome što smo Diabija pomerili na levu stranu. To smo radili zato što su nam pritiskali bočne igrače i jer Godin ne voli da izlazi iz obrane pa smo imali više prostora. Međutim, to nije bilo dovoljno. Izgubili smo od velike ekipe", dodao je trener Bajera.

Inter će u polufinalu igrati sa boljim iz duela između Šahtjora i Bazela, koji se sastaju u utorak od 21h.

Brazilska kolonija iz Donjecka je favorit s kvotom 1,85, iks je 3,50, a dvojka 4,40. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Šahtjor - Bazel.

U polufinale se plasirao i Mančester junajted pobedom nad Kopenhagenom golom iz penala u produžecima.

"Crevni đavoli" čekaju boljeg iz duela između zemljaka iz Vulverhemptona i petostrukog šampiona takmičenja španske Sevilje.

Kvote obećavaju neizvesnost - kec je 3,50, iks 3,00, a dvojka 2,30. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Vulverhempton - Sevilja.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

4 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve
Novo Sport Video Menu