Nova vest
Fudbal

Sreda, 05.08.2020.

09:45

Mitrović: Nisam trenirao 13 dana – nekada u životu morate da rizikujete

Srpski napadač Aleksandar Mitrović rekao je posle utakmice sa Brentfordom da uopšte nije bio spreman za taj susret.

Izvor:

Autor:

Mitrović: Nisam trenirao 13 dana – nekada u životu morate da rizikujete
Photo by Catherine Ivill/Getty Images

Fulam je slavio posle produžetaka (2:1), a Mitrović je bio u ulozi asistenta kod drugog gola, kojim je londonski tim overio plasman u Premijer ligu.

Srpski reprezentativac otkrio je da skoro dve nedelje nije trenirao.

"Iskreno, nisam potrčao 13 dana, nisam uopšte trenirao. Radio sam samo u teretani. Trudio sam se da budem spreman za meč. Duplirao sam terapije, kretao se, šetao tri puta dnevno... Biće mi potrebno još sedam dana kako bih se vratio ponovo punim treninzima", rekao je Mitrović i dodao:

"Nekada u životu morate da rizikujete. Butina me je još bolela, ali smo zajedno odlučili da zaigram i veoma sam srećan zbog pobede, saigrača, menadžera, čitavog kluba, navijača... Ovo je bila jako duga sezona i mi smo radili naporno tokom nje".

Sa 26 pogodaka bio je najbolji strelac Čempionšipa.

"Kada tim igra dobro, ja dajem golove i za sve golove zaslužan je tim. Taktika u ovoj ekipi mi savršeno odgovara, naš tim igra odličan fudbal i ako me saigrači pronađu i dodaju mi loptu – daću gol. Nagrada za najboljeg strelca govori da smo sjajno igrali kao tim", jasan je srpski napadač.

Fulam se brzo vratio u Premijer ligu.

"Čeka nas velika sezona, eto nas opet u Premijer ligi. Vratili smo ovaj klub tamo gde mu je i mesto, moramo da budemo ponosni. Prvo ćemo da se odmorimo i oporavimo, pa ćemo videti šta ćemo", zaključio je najbolji strelac engleskog fudbala.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

10 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve