Nova vest
Fudbal

Nedelja, 02.08.2020.

15:05

Ruski transfer godine – Nikolić ostao bez "ražalovanog" reprezentativca

Ruski napadač Aleksandar Kokorin novo je pojačanje moskovskog Spartaka.

Izvor: MT

Autor: MT

Ruski transfer godine – Nikolić ostao bez
Photo by Dennis Grombkowski/Getty Images

On će u klubu sa "Otkritje" stadiona zaraditi čak 9.000.000 evra za tri godine.

Kokorin je bio povezivan sa mnogim ruskim timovima ovog leta, a u svojim redovima ga je hteo i naš Marko Nikolić, koji predvodi Lokomotivu.

"Tačno je da smo hteli Kokorina. Znam ga kao igrača, baš mi se dopada. Bilo nam je bitno da dovedemo igrača Sašinih kvaliteta, ali ta priča je završena, jer nismo mogli da nađemo način kako da potpišemo ugovor. Dva ili tri puta sam razgovarao sa Kokorinom, raspitivao se i on o Lokomotivi, bio otvoren za saradnju. Dogovor nije propao zbog sportskih razloga. Dva meseca sam u Rusiji i još nisam shvatio ko šta radi, iz kog razloga. Pre razgovora sa Sašom niko mi nije rekao da je dogovor nemoguć. Ne bih više o tome da pričam, osim da Kokorinu poželim uspešan nastavak karijere", rekao je Nikolić za ruske medije.

Kokorin je u prošlosti imao dosta problema van fudbala, a prošle godine je zajedno sa kolegom Pavlov Mamaevim u zatvoru proveo 11 meseci zbog napada na državnog službenika Denisa Paka.

Prošlu sezonu je proveo u Zenitu, za koji je odigrao 10 mečeva i postigao sedam golova.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

2 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve