"Povratak korenima" – Partizan ponovo u bordo-plavom dresu FOTO

Dugo traje inicijativa navijača Partizana da se u garnituru dresova vrati stara oprema u bordo-plavim bojama.

SSIzvor: B92
Podeli
Foto: StarSport/Srđan Stevanović
Foto: StarSport/Srđan Stevanović

Zbog toga su se mnogi obradovali rečima potpredsednika FK Partizan Vladimira Vuletića koji je najavio "povratak korenima".

U objavi na Tviteru je objavljeno da će uskoro biti organizovanje glasanje za izbor treće garniture koja će se koristiti kao gostujuća u evropskim utakmicama.

"FK Partizan će uskoro na svom Tviter i Instagram nalogu pokrenuti online glasanje za izbor izgleda treće garniture po ugledu na originalne klupske boje iz 1945. godine. Ta će se garnitura, kao gostujuća, koristiti na utakmicama u evropskim takmičenjima", napisao je Vuletić i dodao:

"Budući da naš tehnički sponzor ima samo kataloške primere dresova koji najviše liče (a nisu identični) onima koje je FKP imao u prošlosti, svi zajedno donesimo odluku koje će od ponuđenih rešenja biti najbolje za ovu sezonu. 'Put od 1000 milja počinje prvim korakom!'"

'I budimo sigurni: Najki (Nike) je neuporediv brand u odnosu na mnoge druge. Nisu to samo dresovi već kompletna sportska oprema za fudbalere i struku'', napisao je Vuletić, uz oznaku "povratak korenima".

Partizan je neke od najvećih uspeha u klupskoj istoriji pravio upravo u bordo-plavoj kombinaciji, poput trijumfa u Njukaslu ili Dnjepropetrovsku.

Poslednji put je takav dres nošen pre 12 godina (26.10.2008), na utakmici između Čukaričkog i Partizana.

Kada bude došlo do glasanja, gotovo da nema sumnje kakav će biti ishod.

strana 1 od 2 idi na stranu