Nova vest
Fudbal

Četvrtak, 09.07.2020.

09:00

Solskjer: Uvek sam oprezan sa novcem

Menadžer Mančester junajteda Ole Gunar Solskjer želi da i naredne sezone zadrži Pola Pogbu, ali i razmišlja o prelaznom roku.

Izvor: LN

Autor: LN

Solskjer: Uvek sam oprezan sa novcem
Photo by Dave Thompson/Pool via Getty Images

Francuski reprezentativac nekoliko puta tokom karijere u Junajtedu je izrazio nezadovoljstvo i želju da napusti klub.

Pogbin ugovor ističe za 12 meseci, a Solskjer ne želi da ga ovog leta proda.

"Naravno da želim da zadržimo najbolje igrače u klubu i nadamo se da će se nešto desiti. Želimo da izgradimo tim za budućnost", izjavio je Solskjer i pomenuo situacije sa Nemanjom Matićem i Skoto Mektominajem.

"Obezbedili smo jednog na početku (karijere) i jednog koji je veoma iskusan, ali želimo i igrače koji se nalaze u nekoj sredini".

Pogba je ove sezone dugo bio povređen, ali već neko vreme je standardan u prvoj postavi "đavola".

"Od kada se Pol vratio sve je bolji i bolji. Uživa igrajući fudbal i videćemo gde će nas to odvesti", uveren je Solskjer.

Junajted se usko povezuje sa transferom Džejdona Sanča, za koga Borusija Dortmund traži barem 100 miliona funti.

"Ova situacija (sa koronavirusom) je promenila i finansijski i percepciono način na koji vidimo vrednost. Svaki put kada nešto iznesem pred Edom (Vudvardom, izvršnim potpredsednikom kluba) ja mislim da je to realno i odgovorno. Uvek imam važnost kluba u prvom planu. Ne razmišljam kratkoročno, uvek dugoročno i pokušavam da napravim dobre poslove. Uvek sam oprezan sa novcem", objasnio je Norvežanin.

Igra Mančester Junajted sjajno u poslednje vreme, blizu je povratka u Ligu šampiona, i večeras (21.15) ne bi smeo da ima problem na gostovanju Aston Vili koja je u ozbiljnim problemima. Kvota na dvojku je 1,38, a na pobedu Junajteda bez primljenog gola (Sigurna pobeda) 2,30. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Aston Vila - Mančester Junajted.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

2 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve