Nova vest
Fudbal

Sreda, 20.05.2020.

19:40

Fenerbahče – Nikola Kalinić "na kvadrat"?

Hrvatski fudbaler Nikola Kalinić mogao bi uskoro da pojača turski Fenerbahče.

Izvor: MT

Autor: MT

Fenerbahče – Nikola Kalinić
Photo by Gonzalo Arroyo Moreno/Getty Images

Klub iz Istanbula navodno želi napadača madridskog Atletika, a konkurencija za potpis 32-godišnjeg igrača su Napoli i Lacio.

Čelnici Fenerbahčea veruju da bi minutaža koju bi ponudili Kaliniću bili presudni, pošto je teško očekivati da bi se u Seriji A nadigrao.

Kalinić je trenutno na pozajmici u Romi, gde nije ostavio veći trag do prekida sezone zbog pandemije koronavirusa.

Otkupna klauzula je devet miliona evra.

Zanimljivo, ukoliko odluči da dođe u redove turske ekipe, on ne bi bio prvi Nikola Kalinić, pošto u košarkaškoj sekciji već pet godina igra naš internacionalac koji se tako zove.

Njihova imena su već nekoliko puta u sportskoj javnosti izazivala konfuziju.

"Ljudi, nisam fudbaler, ovo se otelo kontroli. Ne zaslužujem ovako ružne reči. Postoje dvojica Nikola Kalinića, guglajte ako ne verujete", poručio je naš košarkaš za vreme SP u Rusiji, kojeg su mnogi napadali misleći da je on taj koji stvara probleme u svojoj reprezentaciji.

Podsetimo, hrvatski fudbaler je tokom Mundijala odstranjen iz ekipe zato što nije želeo da uđe sa klupe na jednoj utakmici.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

1 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve
Fudbal

Rakitiću lepo u Rijadu

Fudbaler Al Šababa Ivan Rakitić rekao je da će, ako bude sve u redu, produžiti ugovor sa saudijskim klubom jer je zadovoljan ulogom u klubu i životom u Rijadu.

B92.sport

18:05

13 h

U fokusu

Vidi sve