Nova vest
Fudbal

Nedelja, 26.04.2020.

10:23

Italijan ponovo u centru pažnje iz pogrešnih razloga, klub "užasnut"

Fudbalski klub Everton oštro je osudio potez Mojzea Kena da održi žurku usred pandemije koronavirusa.

Izvor: LN

Autor: LN

Italijan ponovo u centru pažnje iz pogrešnih razloga, klub
Photo by Jan Kruger/Getty Images

Dvadesetogodišnji Italijan je postavio video-snimak na društvene mreže, na kojem se može videti da je napravio privatnu žurku.

Britanski mediji su naveli da su se na video-snimku mogle videti "devojke koje plešu drugima u krilu i sprovode druge nametljive radnje".

"Everton je užasnut informacijom da je nač prvotimac ignorisao savete Vlade i klupske politike vezane za pandemiju koronavirusa. Jasno smo poručili naše nezadovoljstvo igraču i rekli mu da su ovakve radnje potpuno neprivatljive", naveo je Everton u saopštenju.

Kenu je ovo daleko od prvog incidenta, s obzirom da je već jednom izbačen iz mlade reprezentacije svoje zemlje jer je nekoliko puta zaredom zakasnio na timski sastanak.

Tokom tekuće sezone Ken se nije najbolje snašao u Premijer ligu, u koju je došao iz Juventusa za 30 miliona evra prošlog leta.

Iako se očekivalo da bude prvi napadač "karamela", priliku nije dobijao, a na jednom meču Dankan Ferguson ga je uveo sa klupe tokom drugog poluvremena, da bi ga nekoliko minuta kasnije izveo zbog nezalaganja.

Pre suspenzije sezone, mediji su spekulisali da će se Ken vratiti u Seriju A i potpisati za Romu, Napoli ili Inter.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

13 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve