Tedić: Postoje stvari bitnije od fudbala, Siti se raspituje za mene

Prinudna pauza uzrokovana opasnoću od pandemije virusa kovid-19 došla je u najgore moguće vreme za Slobodana Tedića.

Izvor: B92
Podeli
Foto: FK Čukarički
Foto: FK Čukarički

Centarfor Čukaričkog je u poslednja četiri meča tri puta zatresao protivničku mrežu, uz to belo-crni su podsećali na ekipu iz prvog dela sezone.

Terzić, kao i svi ostali igrači, trenira od kuće.

"Niko nije mogao da predvidi da će se ovako nešto dogoditi, ali svima je jasno da postoje bitnije stvari od fudbala. Zaista je sve došlo u najgore moguće vreme, ušao sam u golgetersku formu, igramo mnogo bolje, siguran sam da bismo imali dobre šanse da se vratimo na četvrto mesto, koje vodi u Evropu. Nismo mogli da utičemo na ovo, ali sada je na nama da radimo dobro, koliko god je to moguće u ovim uslovima i da spremni dočekamo nastavak šampionata. Iskreno se nadam da će prvenstvo biti nastavljeno i da će Čukarički biti još jači i još bolji", istakao je Tedić.

Trenutno trenira kod kuće, po programu kondicionog trenera Milovana Kneževića.

"Radimo po tom programu, evo već drugu nedelju. Naravno, sve od kuće, uzeo sam i tegove, a snalazim se za trčanje. Sada imam vremena za neke druge stvari, svaki dan imam časove engleskog po sat i po. Igram i karte, društvene igre, Soni sa bratom... Ipak, najviše mi nedostaje fudbal i rad sa loptom. Nadam se da će se situacija što pre normalizovati i da ćemo se vratiti na teren", rekao je napadač.

Tedić je rekao da je trenutno sigurnije u Novom Sadu nego u Beogradu.

"Svakako je ovde sigurnije, jednostavno, manji je grad. Posle meča protiv Javora u Ivanjici samo sam pokupio stvari u Beogradu i otišao kući. Čujem se sa saigračima svakodnevno, odradili smo i sve „čelendže“ na društvenim mrežama, mislim samo da neću moći ovaj poslednji, koji je Šapić ispunio", nasmejao se Tedić.

Zvanično je igrač Mančester sitija, pa se "Građani" raspituju za njegovu trenutnu situaciju.

"Raspitivali su se kako sve funkcioniše ovde, kad su čuli da je uveden policijski sat. Poslali su mi i predloge za dvevnu rutinu kod kuće i napomenuli da radim po programu koji sam dobio u Čukaričkom. Lično, trudim se koliko mogu, držim se svim saveta nadležnih, nosim i masku kad je to potrebno. Treba imati i malo sreće u ovakvim situacijama, uz naravno najbitniju stvar, da se što manje izlazi iz kuće", zaključio je centarfor Čukaričkog.

strana 1 od 2 idi na stranu