Nova vest
Fudbal

Sreda, 26.02.2020.

19:40

Kros uporedio Real Madrid s Federerom

Toni Kros, nemački reprezentativac, smatra da Real Madrid i Rodžer Federer imaju dosta sličnosti.

Izvor: PT

Autor: PT

Kros uporedio Real Madrid s Federerom
Photo by Eric Alonso/Getty Images

Vezni fudbaler "kraljevskog kluba" dao je intervju za američki "Atletik" u kojem je pričao o raznim temama, a jedna od njih je bila i ispadanje iz Lige šampiona pre godinu dana.

Real je tada bio aktuelni trostruki uzastopni šampion Evrope i doživeo je iznenađujući poraz od Ajaksa.

"Mnogi od nas nisu igrali najbolji fudbal prošle sezone. Posle tri osvojene Lige šampiona zaredom verovatno smo izgubili malo na motivaciji i na sve to se desio odlazak Kristijana Ronalda koji je godišnje davao 50 golova", rekao je Kros.

Nemac je potom rekao zašto misli da Real ima sličnosti s Federerom.

"Kada smo ispali od Ajaksa u Ligi šampiona mnogi su govorili da je to kraj ovog tima. Otpisivali su nas, ali to nam je sada samo motiv više da svim tim kritičarima zapušimo usta", rekao je on i dodao:

"Sve to me podseća dosta na situaciju u kojoj se nalazio Rodžer Federer. Kada je imao 34 godine svi su mislili da je "to to" od njega, kao i kada je imao 36... A, ispostaviće se da igra kao 28-godišnjak. Ne gubite taj kvalitet".

Real Madrid od 21 sat dočekuje Mančester siti i to će biti prava prilika da vidimo gde se nalazi ova ekipa Zinedina Zidana.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

19 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve
Fudbal

Rakitiću lepo u Rijadu

Fudbaler Al Šababa Ivan Rakitić rekao je da će, ako bude sve u redu, produžiti ugovor sa saudijskim klubom jer je zadovoljan ulogom u klubu i životom u Rijadu.

B92.sport

18:05

12 h

U fokusu

Vidi sve