Nova vest
Fudbal

Petak, 14.02.2020.

17:52

Solskjer: Meni nije trebalo mnogo, što Igalo ne bi mogao da igra odmah?

Menadžer Mančester junajteda Ole Gunar Solskjer najavio je da će Odion Igalo biti u timu za gostovanje Čelsiju iako nije još trenirao sa ostatkom ekipe.

Izvor: Z.K.

Autor: Z.K.

Solskjer: Meni nije trebalo mnogo, što Igalo ne bi mogao da igra odmah?
Photo by Gareth Copley/Getty Images

Junajted je celu nedelju trenirao u kampu u Marbelji, a u ponedeljak ih čeka meč koji je možda od presudnog značaja po pitanju borbe za četvrto mesto.

Igalo je iz predostrožnosti po dolasku iz Kine trenirao sam, iz straha od moguće inkubacije koronavirusa, tako da nije bio u Španiji, ali ipak će putovati u London.

Na pitanje koliko je to pametan potez, da Igalo bez treninga sa saigračima bude u timu, Solskjer se nasmejao:

"Ni meni kao igraču nije trebalo mnogo. Nisam ni ja imao trening pre nego što sam ušao na teren. Kao napadač, dobijete priliku da uđete sa klupe i može da se dogodi da će morati da i on uđe i postigne gol. Biće sa timom i putovati u London. Sada je prošao taj dvonedeljni period, videćemo u kom kapacitetu će biti uključen", rekao je Norvežanin.

On je dodao da je Igalo radio po posebnom programu koji je dobio.

"Radio je naporno i verovatno se i dalje štipa da proveri da li je istina da je u 30. godini u dresu svog omiljenog kluba, ali to je zaradio i nadam se da će nas sve impresionirati. Kada se povredio Markus Rašford rekli smo da nam je potreban još jedan napadač. Kada smo dobili priliku da dovedemo Odiona na pozajmicu, iskoristili smo je, on kao prvi strelac Kupa Afrike prošle godine može da nam pomogne. Profesionalac je , dobar je momak i značiće ovoj grupi", smatra Solskjer.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

4 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve
Fudbal

Rakitiću lepo u Rijadu

Fudbaler Al Šababa Ivan Rakitić rekao je da će, ako bude sve u redu, produžiti ugovor sa saudijskim klubom jer je zadovoljan ulogom u klubu i životom u Rijadu.

B92.sport

18:05

8 h

U fokusu

Vidi sve