Nova vest
Fudbal

Utorak, 11.02.2020.

16:42

Haland naslednik Aguera u Sitiju?

Mančester siti uveliko traži naslednika za napadača Serhija Aguera.

Izvor: Z.K.

Autor: Z.K.

Haland naslednik Aguera u Sitiju?
Photo by Dean Mouhtaropoulos/Bongarts/Getty Images

Italijanski portal "Kalčomerkato" prenosi da su čelnici kluba izgleda rešeni da pokušaju da angažuju Norvežanina Erlinga Halanda, fudbalera Borusije Dortmund.

Haland je u zimskom prelaznom roku iz Salcburga prešao u redove "milionera" i jedan je od najefikasnijih napadača ove sezone u evropskim ligama.

On je postigao 36 golova na 27 utakmica za Salcburg i Borusiju, a ove zime bio je dovođen u vezu sa transferom u Mančester junajted, ali se to na kraju nije materijalizovalo.

Halandov otac Per Inge igrao je nekad za Mančester siti i u klubu veruju da bi preko njega mogli da utiču na to da njegov sin prihvati da promeni sredinu, ali bi, naravno, teži deo posla bio da ubede čelnike Borusije da ga puste posle samo šest meseci.

Što se tiče Aguera, on je za Siti postigao 252 pogotka na 363 utakmice i ima prosek od gola na svakih 106 minuta.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

9 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve
Fudbal

Rakitiću lepo u Rijadu

Fudbaler Al Šababa Ivan Rakitić rekao je da će, ako bude sve u redu, produžiti ugovor sa saudijskim klubom jer je zadovoljan ulogom u klubu i životom u Rijadu.

B92.sport

18:05

7 h

U fokusu

Vidi sve