Nova vest
Fudbal

Petak, 31.01.2020.

11:00

Donald: Ponosan sam na Zvezdine rezultate

Nekadašnji kapiten Crvene zvezde Mičel Donald ponosan je na rezultate koje su crveno-beli ostavarili nakon njegovog odlaska iz kluba.

Izvor: B92, Tanjug

Autor:B92, Tanjug

Donald: Ponosan sam na Zvezdine rezultate
Foto: Pedja Milosavljevic / STARSPORT

"Zvezdine utakmice gledam kad god mogu, imali smo pauzu od 29. decembra do 16. januara, nemam mnogo slobodnog vremena, ali uvek se trudim da podržim i gledam Zvezdu", rekao je novinarima Donald, sada igrač turske Malatije.

Holandski vezista ocenio je kao sjajan potez dolazak Dejana Stankovića na mesto trenera, jer je, kako je rekao potreban neko nov, svež, sa velikim iskustvom, neko ko je igrao dugo na visokom nivou.

"Mislim da je dobro da je neko takav nasledio Milojevića, neko ko će nastaviti da vlada situacijom, ko će imati dobru komunikaciju sa igračima i nešto dobro doneti Zvezdi",
istakao je prvi stranac kapiten srpskog šampiona.

On je dodao da ne može da uporedi navijače Malatije i zvezde.

"Kao crno i belo, neuporedivo je", jasan je Donald i izrazio zadovoljstvo što je od njegovog odlaska zvezda dva puta bila u Ligi šampiona.

"To je dobro i pokazuje da nema igrača većeg od kluba. Ponosan sam na Zvezdine rezultate",
rekao je on i dodao da je gledao skoro sve utakmice u Ligi šampiona i da se nervirao kada je internet bio slab.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

3 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve
Fudbal

Rakitiću lepo u Rijadu

Fudbaler Al Šababa Ivan Rakitić rekao je da će, ako bude sve u redu, produžiti ugovor sa saudijskim klubom jer je zadovoljan ulogom u klubu i životom u Rijadu.

B92.sport

18:05

9 h

U fokusu

Vidi sve