Nova vest
Fudbal

Sreda, 25.12.2019.

17:00

"Niko ne sme ništa da ti kaže jer se plaši... Šta ćeš meni da uradiš, da me izbaciš?"

Bivši engleski golman Rob Grin otkrio je kako se suprostavio bivšem menadžeru Mauriciju Sariju.

Izvor: LN

Autor: LN

Photo by Michael Regan/Getty Images

Grin je bio rezervni golman Čelsija tokom sezone 2018/19, kada je radio pod instrukcijama Italijana.

S obzirom da je znao da će se povući odmah nakon poslednje utakmice te sezone, Grin je bio spreman da se suprostavi načinu upravljanja svog tadašnjeg menadžera.

"Rekao sam mu sledeće: Nemaš plan B, ti si transakcijski menadžer. Igrači u ekipi ne mogu da razgovaraju ovako sa tobom jer se previše plaše, kao i ja. Ali, meni više nije bitno jer... Šta ćeš da mi uradiš? Da me izbaciš iz ekipe?", otkrio je Grin za "The Athletic".

Tridesetdevetogodišnji čuvar mreže koji je upisao 12 nastupa za reprezentaciju Engleske pod Sarijem nije odigrao nijedan minut sezone 2018/19.

"Razgovarali smo 15 minuta. Dosta igrača mi je posle reklo da im je bilo drago što sam rekao to što sam rekao, jer su i sami želeli da to kažu ali nisu smeli. Da su to uradili to bi im uticalo na mesto u timu ili budućnost u klubu", iskren je Grin.

On je otkrio i detalje sa treninga.

"Trening se radio po striktnom režimu. Sećam se da je Olivije Žiru seo sa mnom i da smo zaključili koliko puta smo odradili identičan trening. Kada smo sagledali celu sezonu shvatili smo da ukupno 18 dana nismo radili jednu te istu stvar", zaključio je Grin.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

2 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve