Nova vest
Fudbal

Ponedeljak, 16.12.2019.

14:26

"Verujem da će mi trenutak sa 'Marakane' obeležiti karijeru" VIDEO

Fudbaler Čukaričkog Luka Stojanović je u utakmici protiv Crvene zvezde postigao prelep pogodak.

Izvor: SV

Autor: SV

Srdjan Stevanovic/Starsportphoto

Nekadašnji omladinac Partizana je udarcem sa svoje polovine matirao čuvara mreže protivnika Milana Borjana.

Ipak, ekipa sa Banovog Brda je poražena rezultatom 3:1.

"Bilo je lepih golova u karijeri, ali teško da neki može da se meri sa ovim poslednjim. Definitivno je gol sa više od pola terena na 'Marakani' najlepši do sada, bez dileme. Verujem da će mi taj trenutak obeležiti karijeru", naveo je Stojanović.

On je istakao da je zadovoljan izdanjem svoje ekipe u prvoj polusezoni, ali i da je rezultat možda mogao da bude i bolji.

"Imamo izuzetno mlad tim, sa mnoštvom igrača iz Omladinske škole Čukaričkog, neki od njih igraju tek prvu ili drugu sezonu u ovom rangu. Bilo bi još bolje da u finišu polusezone nismo platili danak velikom broju mečeva, ovaj protiv Crvene zvezde bio je 26. od juna kad smo se okupili, sa prijateljskim taj broj je više od 40! Neki igrači su nam nedostajali zbog prehlada, drugi zbog povreda, a radilo se o onim najiskusnijima, moralo je to da se oseti", istakao je Stojanović.

Njega su pored navijača Zvezde zapamtili i navijači Partizana, pošto je postigao pobedonosni gol za svoj tim u duelu sa "crno-belima".

"Naravno da veliki rivali dodatno inspirišu nas igrače. Na domaćoj sceni, posebno je to slučaj kad igramo protiv Crvene zvezde ili Partizana. Davao sam golove večitim rivalima, očigledno da mi leže te utakmice
", zaključio je Stojanović.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

15 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve
Fudbal

Rakitiću lepo u Rijadu

Fudbaler Al Šababa Ivan Rakitić rekao je da će, ako bude sve u redu, produžiti ugovor sa saudijskim klubom jer je zadovoljan ulogom u klubu i životom u Rijadu.

B92.sport

18:05

11 h

U fokusu

Vidi sve