"U Mančesteru su me ismevali jer nisam imao Ferari"

Karlos Alberto Teves podelio je izuzetno zanimljivu priču iz perioda svoje karijere kada je nosio dres slavnog Mančester junajteda.

SNIzvor: B92
Podeli
Photo by Alex Livesey/Getty Images
Photo by Alex Livesey/Getty Images

Teves je u Englesku stigao iz brazilskog Korintijansa 2006. godine i njegov prvi tim je bio Vest Hem junajted.

Ser Aleks Ferguson, tadašnji trener Mančester junajteda, uspeo je pre svih da ugrabi argentinskog napadača i dovede ga na "Old Traford".

Teves je u razgovoru za ESPN govorio o tom periodu, a podsetio se i ne baš prijatne situacije kada je bio ismevan, a u pomoć mu je izašao Vejn Runi.

"U Mančester junajtedu čak i najlošiji igrači voze Ferari. Ja sam tada vozio Audi i to ne lični automobil već onaj koji mi je dao klub i zbog toga sam bio ismevan, kao da sam vozio Fiat 600. Kada sam upitao šta nije u redu, Runi se samo nasmejao i dao mi ključeve svog Lamborginija uz reči 'evo, uzmi ovo'. Nisam mogao da verujem, svuda po Mančesteru sam išao tim Lamborginijem koji mi je Runi poklonio", rekao je Teves.

Argentinski napadač je govorio o tome koliko je bio blizak sa Vejnom Runijem u tom periodu kada su obojica igrala za Mančester junajted.

"Nas dvojica smo se jako brzo zbližili, mislim da je glavni razlog za to što obojica dolazimo iz siromašnih sredina. On je odrastao u siromašnomo delu Liverpula, a ja Buenos Ajresa. Uvek se Runi borio za loptu kao da je poslednja, na isti način na koji sam i ja to radio. Nekako sam video sebe u njegovim potezima", poručio je Teves.

strana 1 od 2 idi na stranu