Grujić: Redovno se dopisujem sa Klopom

Fudbaler Liverpula na pozajmnici u Herti Marko Grujić pruža odlične partije ove sezone.

LNIzvor: B92
Podeli
(Photo by Christian Kaspar-Bartke/Bongarts/Getty Images)
(Photo by Christian Kaspar-Bartke/Bongarts/Getty Images)

Projekat Liverpula "na čekanju" drugu sezonu zaredom je u Herti, a nastupio je na sedam mečeva, odigravši svaki minut i postignuvši dva gola.

Grujić igra dobro, pa su se mediji u Liverpulu setili da urade intervju sa srpskim vezistom.

"Nije lako postati deo Liverpulovog sastava, mogu da se vidim u crvenom dresu, ali moram da budem iskusniji pre nego što ga ponovo obučem. Želim da poboljšam svoju fizičku spremu i da podignem koncentraciju na viši nivo, hoću da budem spreman za Liverpul kako bih imao šansu da uđem u tim", rekao je Grujić za Liverpul Eho.

U klubu iz Berlina bivši as Crvene zvezde je uspeo da se pronađe.

"Nekada mi nedostaje Liverpul, naravno, to je jedan od najvećih timova na svetu, ali za moj razvoj je sada važnije da igram redovno. Herta je poseban klub i predstavlja glavni grad Nemačke. Biće to dobro iskustvo, da kažem da sam igrao za Hertu jednog dana kada se povučem. Nadam se da ove sezone možemo da ostvarimo velike stvari, mislim da možemo do šestog mesta u Bundesligi. Najvažnije mi je da ostanem zdrav i da odigram što je više moguće utakmica",
istakao je Grujić.

Klop pažljivo prati njegove igre u Nemačkoj.

"Redovno se dopisujem sa Klopom. U stalnom sam kontaktu i sa Džulijanom Vardom (menadžer za pozajmljene igrače), koji gleda svaku utakmicu u kojoj nastupim i posle nje mi piše".

Liverpul Eho je istakao da je Grujić munjevito prošao omladinsku školu Crvene zvezde.

"Kako sam rastao, počinjao sam da shvatam da imam priliku da postanem profesionalni fudbaler. Ne mogu da se setim nekog konkretnog trenutka, samo sam počeo da treniram naporno kako bih došao tu gde sam sada", zaključio je srpski vezista.

strana 1 od 2 idi na stranu