Mihajlović: Borim se, siguran sam da ću pobediti

Siniša Mihajlović, fudbalski trener, putem video snimka poslao je poruku navijačima Bolonje i poručio im da mu oni daju veliku snagu u borbi protiv leukemije.

Izvor: B92, Tanjug
Podeli
Photo by Mario Carlini / Iguana Press/Getty Images
Photo by Mario Carlini / Iguana Press/Getty Images

Mihajlović je nedavno završio drugi ciklus hemioterapija i uskoro ga čeka novi, ali bez obzira na takvu situaciju vodio je ekipu na tri od sedam utakmica Serije A.

Mihajlović, koji je trenutno u Rimu na kratkom odmoru, propustio je jučerašnji revijalni meč legendi Bolonje i Real Madrida na 110. rođendan Bolonje na stadionu "Renato Dalara".

"Žao mi je što nisam mogao da prisustvujem, skoro sam izašao iz bolnice i hteo sam da odem kući kako bih proveo neko vreme sa porodicom. Nadam se da razumete... Hvala svim navijačima Bolonje i klubu na svemu što je uradio za mene", rekao je Mihajlović putem videa koji su objavili italijanski mediji.

Siniša je ponovio da je uveren da će pobediti bolest.

"U teškim trenucima ostali ste blizu mene i dali mi snagu. Borim se sa bolesti i siguran sam da će biti sve dobro na kraju, da ću pobediti. Hvala i Real Madridu što je došao u Bolonju da uveliča proslavu, ceo grad mora da bude ponosan", zaključio je Mihajlović.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

strana 1 od 2 idi na stranu