Nova vest
Fudbal

Sreda, 25.09.2019.

12:15

Burna reakcija iz Bajerna: Ako se to desi – nema naših igrača u reprezentaciji

Prvi čovek Bajerna Uli Henes je burno reagovao na najavu da bi čuvar mreže minhenskog kluba Manuel Nojer mogao da izgubi mesto prvog golmana Nemačke.

Izvor: SV

Autor: SV

Burna reakcija iz Bajerna: Ako se to desi – nema naših igrača u reprezentaciji
Getty images

On je istakao da će zabraniti svojim fudbalerima da se pojavljuju u nacionalnom timu ukoliko Mark-Andre Ter Štegen dobije prednost u odnosu na Nojera.

Već mesecima traje polemika oko "jedinice" nemačke reprezentacije, čak i sam Ter Štegen je govorio da je trenutno bolji od čuvara mreže Bajerna, ali je Nojer više dobijao prednost.

"Nikada nećemo prihvatiti da Nojer nije prvi golman. Ako se to desi, nećemo više puštati igrače u reprezentaciju", rekao je Henes za Bild.

Na njegove reči odmah je reagovao generalni menadžer Fudbalskog saveza Nemačke Oliver Birof.

"Ne brine me Henesova izjava. Bajern je u obavezi da pusti igrače u nacionalni tim prema FIFA pravilima", naveo je Birof.

Kako Bild prenosi, "jedinica" Nemačke u predstojećim utakmicama protiv Argentine i Estonije biće golman Barselone.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

55 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve
Lige petice

Bjelica dobio otkaz

Fudbalski klub Union iz Berlina saopštio je da je uručio otkaz hrvatskom treneru Nenadu Bjelici posle serije loših rezultata u Bundesligi.

Tanjug

19:37

11 h

U fokusu

Vidi sve
Novo Sport Video Menu