Nova vest
Fudbal

Utorak, 10.09.2019.

16:21

Ramos: Pogba je dobrodošao u Real

Kapiten Real Madrida Serhio Ramos rekao je da su kvalitetni fudbaleri kao Pol Pogba iz Mančester junajteda, dobrodošli u španski klub.

Izvor: MT

Autor: MT

Ramos: Pogba je dobrodošao u Real
Photo by Michael Regan/Getty Images

Tokom leta spekulisalo se o prelasku Pogbe iz Junajteda u Real, ali je francuski fudbaler ostao na Old Trafordu.

Trener Reala Zinedin Zidan želeo je da dovede sunarodnika u svoj tim, ali je klubu ponestalo novca kako bi ispunio visoke zahteve Junajteda, posle skupih transfera Edena Azara i Luke Jovića.

"Mislim da su vrata Real Madrida uvek otvorena dobrim igračima kakav je on. Pogba je jedan od najboljih igrača. On je drugačiji i pokazao je koliko vredi u Juventusu, a sada i u Mančester junajtedu. On donosi ravnotežu. Ima velikog uticaja u napadu i u neverovatnoj je fizičkoj formi", rekao je Ramos, preneli su britanski mediji.

Pogba je zbog povrede propustio obaveze reprezentacije Francuske u kvalifikacijama za Evropsko prvenstvo, a u Junajtedu se nadaju da će se uskoro vratiti u punu formu, pošto ekipu očekuje mnogo utakmica.

Junajted će u subotu igrati protiv Lestera u Premijer ligi, a zatim narednog četvrtka protiv Astane u Ligi Evrope.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

5 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve
Fudbal

Rakitiću lepo u Rijadu

Fudbaler Al Šababa Ivan Rakitić rekao je da će, ako bude sve u redu, produžiti ugovor sa saudijskim klubom jer je zadovoljan ulogom u klubu i životom u Rijadu.

B92.sport

18:05

8 h

U fokusu

Vidi sve