Terzić: Svi su 2015. digli ruke od mene osim Vučića

Generalni direktor fudbalskog kluba Crvena zvezda Zvezdan Terzić rekao je da su 2015. godine svi digli ruke od njega osim predsednika Srbije Aleksandra Vučića.

SNIzvor: B92, Tanjug
Podeli
Photo by Srdjan Stevanovic/Getty Images
Photo by Srdjan Stevanovic/Getty Images

Kako je naveo, predsednik Srbije je jedini verovao u njega i tada mu je rekao: "Terza, ti jedini možes da vodis Zvezdu, moraš da ostaneš".

Terzić je rekao da je Vučić stvarno veliki navijač Crvene Zvezde, ali je istakao da Zvezda nema apsolutno nikakvu pomoć ni države ni Aleksandra Vučića.

Kako je rekao, Zvezda s "Telekomom" ima isti ugovor kao i Partizan, i dužinu i vrednost, i to je, dodaje Terzić, jedini sponzorski ugovor koji klub ima s nekim državnim preduzećem.

Prema njegovim rečima, Zvezda mnogo više daje državi Srbiji nego što dobija.

"Imamo 92 odsto prihoda iz inostranstva. Prošle godine smo u budžet uplatili 6,7 miliona evra. Vučić je insistirao da Zvezda, kao narodni klub i društveno odgovorna firma, ne bude ništa dužna državi",
naveo je Terzić.

Generalni direktor Crvene Zvezde rekao je da je dobio od predsednika Vučića interesantan podatak koji je dobio iz policije, a to je da se nikada u istoriji nije desilo da meč, na kojem bude više od 50.000 ljudi, prođe bez ijednog incidenta.

"Narod je srećan kad Zvezda postiže dobre rezultate i nema nikakvu potrebu za agresijom", zaključio je Terzić.

strana 1 od 2 idi na stranu