Nova vest
Fudbal

Subota, 31.08.2019.

15:00

Italijani pišu: Pavlović treći put pao na lekarskom pregledu, transfer u Lacio propao

Mladi defanzivni fudbaler Partizana po treći put je pao lekarske preglede u Rimu i njegov transfer u Lacio se ipak neće ostvariti ovoga leta.

Izvor: SN

Autor: SN

Italijani pišu: Pavlović treći put pao na lekarskom pregledu, transfer u Lacio propao
Foto: Starsport

Italijanski mediji navode da je Strahinja Pavlović po treći put pao na lekarskim pregledima, zbog loših EKG rezultata, iako je Partizan, a i sam igrač već ranije demantovao srčane smetnje.

Navodi se da te smetnje nisu pretnje po Pavlovićev život, već su Italijani oprezni posle slučaja Davidea Astorija, preminulog kapitena Fjrotentine, a takođe se navodi i da je Juventus iz istog razloga odustao od Pavlovića.

Pavlović i dalje može da uloži žalbu i da zatraži preglede pred konzilijumom lekara, ali je pitanje da li će to išta moći da promeni u čitavoj situaciji i ukoliko se ne desi neko iznenađenje, Strahinja Pavlović ostaje igrač beogradskog Partizana.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

38 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve
Fudbal

Rakitiću lepo u Rijadu

Fudbaler Al Šababa Ivan Rakitić rekao je da će, ako bude sve u redu, produžiti ugovor sa saudijskim klubom jer je zadovoljan ulogom u klubu i životom u Rijadu.

B92.sport

18:05

8 h

U fokusu

Vidi sve