Nova vest
Fudbal

Četvrtak, 29.08.2019.

10:51

Ministar Udovičić nije želeo da komentariše tenk ispred stadiona Zvezde

Ministar omladine i sporta Vanja Udovičić nije želeo da komentariše demilitarizovani tenk koji su navijači postavili ispred stadiona Crvene zvezde.

Izvor: SV

Autor: SV

Ministar Udovičić nije želeo da komentariše tenk ispred stadiona Zvezde
Srdjan Stevanovic/Starsportphoto

On je naveo da ne želi da govori o stvarima koje se dešavaju van sportskih borilišta.

"Ne želim da komentarišem stvari koje se dešavaju van sportskih borilišta, uvek sam za to da pričamo o pozitivnim stvarima", rekao je Udovičić za televiziju Prva.

On je, na pitanje da li se ispred Marakane nalazi maketa tenka ili tenk, rekao da je ministar unutrašnjih poslova Nebojšta Stefanović juče dao decidnu izjavu u odnosu na to pitanje.

Stefanović je rekao da se ispred stadiona nalazi maketa tenka koja ne može da ugrozi živote i da se nadležno tužilaštvo izjasnilo da u tom slučaju nema elemenata krivičnog dela.

Udovičić kaže da bi trebalo pričati o pozitivnim stvarima i sjajnim uspesima srpskih sportista.

"Nijedna priča ne može da pokvari sjajan sportski rezultat", rekao je Udovičić i dodao da sport može da objedini sve činioce društva i sistema.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

19 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve
Fudbal

Rakitiću lepo u Rijadu

Fudbaler Al Šababa Ivan Rakitić rekao je da će, ako bude sve u redu, produžiti ugovor sa saudijskim klubom jer je zadovoljan ulogom u klubu i životom u Rijadu.

B92.sport

18:05

13 h

U fokusu

Vidi sve