Nova vest
Fudbal

Ponedeljak, 26.08.2019.

20:25

Doktor govorio o Mihajlovićevom stanju i "izlasku iz bolnice"

Doktor Mikele Kavo je govorio o bolničkim danima Siniše Mihajlovića i njegovoj odluci da napusti zdravstvenu ustanovu zbog utakmice.

Izvor: SV

Autor: SV

Doktor govorio o Mihajlovićevom stanju i
Photo by Emilio Andreoli/Getty Images

Srpski stručnjak je proveo šest nedelja u izolaciji, na lečenju od leukemije, ali je izašao iz bolnice kako bi vodio ekipu Bolonje na prvom meču nove sezone protiv Verone.


"U petak je bilo novih znakova poboljšanja, pa sam mu rekao da počne da organizuje izlazak, ali i da ću mu svoju konačnu odluku dati između subote i nedelje
", naveo je Kavo.

Kako je istakao, Mihajlović je od četvrtka izražavao veliku želju da bude prisutan na otvaranju nove sezone Serije A.

"Postoje opasnosti za oslabljeni imuni sistem, ali je sve uzeto u obzir. Moram da kažem, Siniša se dokazao kao primeran pacijent. Radi sve što mu se kaže i nikada ne odbija savete i predloge", rekao je Kavo.

On je istakao da je Mihajlović morao da nosi zaštitnu masku u automobilu i na stadionu, ali sam mu rekao da ne postoji veća opasnost kada je pored aut-linije, pošto se ispred njega nalazi veliki prostor", rekao je Kavo.

Mihajlović je obećao svojim fudbalerima da će se pojaviti na utakmici, a postoji mogućnost da ovo ne bude izolovan slučaj.

"Mogu da kažem da takva mogućnost postoji, ali će biti i perioda kada će morati da se striktno pridržava rasporeda i kada neće moći da bude prisutan", zaključio je Kavo.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

33 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve
Novo Sport Video Menu