Nova vest
Fudbal

Sreda, 21.08.2019.

18:45

Grupa navijača Zvezde pretukla jednu osobu, policajac pucao u vazduh

Grupa navijača Crvene zvezde je brutalno pretukla najmanje jednu osobu koja se našla na ulici u švajcarskom gradu Bernu.

Izvor: SV

Autor: SV

Grupa navijača Zvezde pretukla jednu osobu, policajac pucao u vazduh

Kako javlja reporter B92.net, do tuče je došlo nedaleko od medicinske ustanove koja se bavi pomaganjem zavisnicima od teških narkotika.

Na snimcima koji su se pojavili na društvenim mrežama se vidi kako grupa navijača beogradskog kluba brutalno tuče jednu osobu koja je prethodno provocirala gostujuće navijače.

Navijači su koristili i motke, a u klasičnom stilu "psihologije mase", posle prve grupe naletelo je još pojedinaca koji su želeli da "doprinesu" tuči.

Nedugo zatim je reagovala i patrola policije, a jedan od pripadnika organa reda je pucao iz pištolja u vazduh, kako bi primorao razjarane huligane na povlačenje.

Uoči incidenta navijači Zvezde su krenuli u korteo ka stadionu "Švajcarska", gde će od 21.00 igrati prvi meč plej-ofa kvalifikacija za Ligu šampiona protiv Jang Bojsa.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

282 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve
Tenis

Miracolo

Za sve one koji nisu pratili protekle noći okršaj Novaka Đokovića i Luke Nardija u Kalifornijskoj pustinji desilo se – čudo!

Zoran Kecman

12:35

6 d