Nova vest
Fudbal

Utorak, 20.08.2019.

16:07

Saša Ilić govorio o angažmanu u FSS VIDEO

Saša Ilić, legendarni kapiten Partizana, odnedavno član stručnog štaba kadetske selekcije Srbije, govorio o prvom trenerskom iskustvu.

Izvor: SV

Autor: SV

Saša Ilić govorio o angažmanu u FSS VIDEO
Foto: FSS

On je izneo svoja očekivanja od novog posla, a prokomentarisao je kvalifikacijame za EURO.

“I dok sam bio igrač razmišljao sam o trenerskom pozivu, čast mi je i zadovoljstvo da budem u stručnom štabu generacije 2003.koju vodi selektor Dejan Branković. Ono što sam do sada video, daje mi za pravo da kažem da se radi o jednoj izuzetno talentovanoj generaciji", rekao je Ilić.

On je dodao i da misli da treba da se napravi određeni koncept po kome bi sve selekcije igrale kao A tim.

“Svakodnevna komunikacija sa decom je veoma bitna, jer se radi o osetljivom godištu, deci koja se razvijaju. Imam puno toga da naučim, a nadam se da će i deca, kroz rad i komunikaciju, nešto naučiti iz mog fudbalskog iskustva”, dodao je Ilić.

On je izneo i nadanje da će seniorska selekcija već protiv Portugala i Luksemburga napraviti rezultat i osvojiti bodove koji će da nas ostave u trci za plasman na Evropsko prvenstvo.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

5 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve
Tenis

Miracolo

Za sve one koji nisu pratili protekle noći okršaj Novaka Đokovića i Luke Nardija u Kalifornijskoj pustinji desilo se – čudo!

Zoran Kecman

12:35

6 d