Nova vest
Fudbal

Utorak, 13.08.2019.

10:00

Boaći sad ili nikad

Fudbaleri Crvene zvezde od 20 časova sastaju se s Kopenhagenom u revanš meču trećeg kola kvalifikacija za Ligu šampiona.

Izvor: PT

Autor: PT

Boaći sad ili nikad
Srdjan Stevanovic/Starsportphoto

Trener crveno-belih Vladan Milojević nema mnogo prostora za manevar i iznenađenje, pošto su u Beogradu zbog povreda ostali Srđan Babić, El Fardu Ben i Milan Pavkov.

Takva situacija sužava izbor za startnih jedanaest i moguće će da će se šef struke šampiona Srbije odlučiti za skoro pa isti sastav kao u prvom meču.

Tada je u špicu bio Milan Pavkov, koji je i postigao jedini gol na meču za domaću ekipu, međutim on je još na startu meča osetio bol u listu, zbog kojeg će propustiti duel u Danskoj.

Kako Tomane nije otputovao u Kopenhagen, jedini klasičan napadač je Ričmond Boaći. Reprezentativac Gane ne igra dobro na startu sezone i ovo je idealna šansa za zablista.

Na golu, kao i u odbrani, odnosno veznom redu ne bi trebalo da bude iznenađenja. Međutim, kao i uvek ostavali smo vam prostora da izaberete vaših startnih jedanaest.

Golman:

Odbrana:

Sredina:

Obavezno nam ostavite komentar zbog čega mislite da bi baš vaša odbrana postava trebalo da izađe na teren protiv Kopenhagena.

Utakmica između srpskog i danskog šampiona igra se od 20 časova na stadionu Parken.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

62 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve