Milosavljević: Nije vreme da nam ide šut, doći će kada treba

Košarkaš Srbije Dragan Milosavljević rekao je da je potrebno još vremena kako bi se reprezentacija uigrala za Svetsko prvenstvo.

PTIzvor: B92
Podeli
Pedja Milosavljevic / STARSPORT
Pedja Milosavljevic / STARSPORT

"Teška utakmica, ovo je prva da smo svi kompletni. Još nije to-to, potrebno je još vremena da se uigramo. Neki igrači su se kasnije priključili i to se vidi u igri. Ima dosta vremena ispred nas i nema sumnje da ćemo se uigrati", rekao je Milosavljević.

Košarkaška reprezentacija Srbije pobedila je Litvaniju 72:68, u drugom pripremnom meču pred Svetsko prvenstvo.

"Dobro je što smo dobili utakmicu, da se dobija čak i kada se loše igra. Bitan period je ispred nas, samo da ne bude povreda", dodao je on.

"Orlove" nije najbolje služio šut, ali kao što Milosavljević kaže – sada za to nije vreme.

"Nije vreme da nam sada ide šut (osmeh), doći će kada treba. Samo da ide sve svojim tokom, da svi budemo zdravi, a uigraćemo se – ima vremena", zaključio je on.

Srbiju za tri dana očekuje meč protiv Litvanije u Kaunasu. Posle toga "Orlovi" putuju na Akropolis kup u Grčku, na kojem će igrati protiv Grčke, Italije i Turske.

Potom sledi put u Kinu (20. avgust) gde će reprezentativci imati poslednji tri provere – protiv Italije, Francuske i Novog Zelanda.

Svetsko prvenstvo u Kini na programu je od 31. avgusta do 15. septembra, a Srbija igra u grupi sa reprentacijama Italije, Filipina i Angole.

Fudbal

strana 1 od 2 idi na stranu