Nova vest
Fudbal

Četvrtak, 08.08.2019.

17:00

Teodosić, Ilić i Lazović se družili s decom na kampu Deki5

Kapiten reprezentacije Srbije Miloš Teodosić i nekadašnji fudbaleri Partizana Saša Ilić i Danko Lazović bili su gosti na kampu Dejana Stankovića "Deki5".

Izvor: PT

Autor: PT

Teodosić, Ilić i Lazović se družili s decom na kampu Deki5
FOTO: Deki5 promo

Pored njih trojice, s mališanima na Zlatiboru i Kopaoniku družili su se poznati mladi glumci Viktor Savić i Aleksandar Radojičić.

"Deki Stanković radi sjajnu stvar. Apsolutno znam o čemu govorim, jer sam se i ja posvetio radu sa decom na mom košarkaškom kampu i svestan sam koliku odgovornost sve to nosi. Sve ono što sam video me je zaista fasciniralo, ali ništa manje od čoveka i profesionalca kakav je Deki Stanković nisam ni očekivao. Kamp Deki zaslužuje sve pohvale i zato mi je mnogo drago da sam na ovaj način mogao da pružim podršku celom ovom projektu", konstatovao je Miloš Teodosić.

Saša Ilić, legendarni fudbaler Partizana, jedan je od onih koji je bio u poseti Kampu Deki5 u njegovoj premijernoj sezoni:

"Još prošle godine sam bio oduševljen, zato sam ovog leta poveo i Danka Lazovića da vidi jedan sjajan fudbalski projekat kakav je bio potreban Srbiji. Mogu da kažem, da je organizacija podignuta na još viši nivo, a verujet mi da je to bilo jako teško, jer je Deki Stanković u prvoj sezoni postavio vrlo visoke standarde", rekao je Ilić.

"Za mene je ovo veliko iznenađenje, ali i ohrabrenje kada vidim da neko sa ovakvom posvećenošću radi sa decom. Trebalo bi slediti primer Dejana Stankovića i po Srbiji praviti više ovakvih kampova koji su ovako profesionalno organizovani. Uživao sam, a srce mi je posebno puno kad sam video koliko sve ovo donosi radosti ovoj deci", zaključio je Danko Lazović.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

8 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve