Nova vest
Fudbal

Subota, 03.08.2019.

14:30

Pogba štrajkuje, nije otputovao u Kardif za meč sa Milanom!

Vezista Mančester junajteda Pol Pogba na sve načine pokušava da natera čelnike kluba da ga prodaju Realu.

Izvor: Z.K.

Autor: Z.K.

Pogba štrajkuje, nije otputovao u Kardif za meč sa Milanom!
Photo by Lionel Ng/Getty Images

Kako prenose ostrvski mediji Pogba je šokirao sve u klubu i menadžera Olea Gunara Solskjera time što se nije pojavio na aerodromu pred put u Kardif.

Junajted tamo od 18.30 igra utakmicu Internacionalnog kupa šampiona sa Milanom, što im je poslednja provera pred početak Premijer lige.

Pogba je bio na listi putnika, ali jednostavno se nije pojavio u zakazano vreme, da bi Solskjer to navodno pravdao time kako je ostao u Mančesteru jer je na poslednjem treningu imao problema sa lumbalnim delom kičme.

Ipak, veruje se da je to bio samo izgovor Norvežanina i da je u pozadini Pogbin štrajk i pokušaj da natera upravu da ga pusti u Real. Junajted je za njegov odlazak tražio 180 miliona evra, što je cena koju Real nije bio spreman da plati.

Ovo je ko zna koji incident čiji je akter Pogba i mnogi bliski klubu sa "Old Traforda" veruju da je momenat da klub preseče i odrekne se njegovih usluga.

Bivši napadač "crvenih đavola" Tedi Šeringem kaže da Pogbu treba što pre prodati.

"Mislim da se uopšte ne uklapa u klub. Iznervirao je mnoge svojim ponašanjem otkako je na Old Trafordu. Najbolji za sve bi bilo da on ode. Ako ga Real želi, koliko god da nude, treba ga prodati. Treba iskoristiti novac i dovesti nekog ko zaista želi da igra za Mančester junajted i ko želi da pokaže svoju vrednost", zaključio je Šeringem.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

30 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve