Nova vest
Fudbal

Sreda, 31.07.2019.

16:18

Podrška iz Stokholma – "Zvezda dobija 2:1, Degenek starter" VIDEO

Crvena zvezda imaće podršku nekoliko stotina navijača u Helsinkiju, na revanš utakmici drugog kola kvalifikacija za Ligu šampiona.

Izvor: PT/LN

Autor: PT/LN

Podrška iz Stokholma –
Foto: B92/LN

U prestonici Finske očekuje se da bude oko 70/80 navijača iz susedne Švedske, odnosno Stokholma.

Naš novinar Luka Nikolić nalazi se u Helsinkiju gde je pitao navijače iz Stokholma – Darka, Uroša i Marka – šta očekuju od predstojećeg meča.

"Očekujemo prolaz Crvene zvezde u sledeći krug, uz pobedu od 2:1. Trudimo se da pratimo svaku Zvezdinu utakmicu, ne samo zbog blizine, već i zbog ljubavi prema klubu".

Na pitanje da li Zvezda može da ponovi uspeh i plasira se u Ligi šampiona, oni kažu: "Nadamo se. Mi ćemo dati sve od sebe, neka igrači daju sve od sebe i sledi 100 odsto prolazak".

Oni nisu jedini iz Švedske koji su došli u Finsku.

"Ima još ljudi, neki su avionom, a neki brodom. Očekujemo oko 70 ili 80 ljudi da dođe iz Stokholma".

Darko, Uroš i Marko veruju da će Miloš Degenek biti među starterima, a nadaju se golovima Marka Marina i Milana Pavkova.

Revanš meč drugog kola kvalifikacija za Ligu šampiona između Crvene zvezde i Helsinkija na programu je od 18 časova, a u prvom meču šampion Srbije slavio je sa 2:0.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

6 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve
Fudbal

Rakitiću lepo u Rijadu

Fudbaler Al Šababa Ivan Rakitić rekao je da će, ako bude sve u redu, produžiti ugovor sa saudijskim klubom jer je zadovoljan ulogom u klubu i životom u Rijadu.

B92.sport

18:05

11 h

U fokusu

Vidi sve