Nova vest
Fudbal

Nedelja, 21.07.2019.

17:20

Prekidi i majstorije Sume i Tošića u pobedi Partizana

Fudbaleri Partizana novu sezonu Superlige Srbije počeli su pobedom nad Inđijom u gostima, rezultatom 1:0, zahvaljujući golu Zorana Tošića.

Izvor: SN

Autor: SN

Prekidi i majstorije Sume i Tošića u pobedi Partizana
Foto: Srdjan Stevanovic/Starsportphoto

Nisu želeli domaći da se brane protiv Partizana već su pokušali da ih iznenade već u prvim minutima utakmice. Opasan udarac sa nešto veće udaljenosti je uputio i jedan od igrača Inđije, ali je lopta otišla pored gola.

Vidi se da je ideja Save Miloševića da Partizan vrlo rano počne da vrši pritisak na poslednju liniju Inđije, uspeli su odmah da ih nateraju na grešku, ali nisu se sporazumeli Ivanović i Tošić, pa je akcija propala.

Navijači Partizana su sa južne tribine uleteli na teren i ukrali jedan transparent sa istočne strane stadiona, incident nije bio ozbiljnije prirode, ali je svakako policija bila primorana da interveniše.

Partizanovo pojačanje iz Rome, Umar Sadik, našao se u petercu Inđije u 19. minutu, kada mu je loptu poslao Miletić, ali je on poslao visoko iznad gola i promene rezultata nije bilo.

Nekih osam minuta kasnije, viđena je sjajna akcija Partizana, nekoliko driblinga pravi Sejduba Suma, posle kojih je uposlio Zorana Tošića i Partizan i popularni "Bambi" uspeva da prebaci golmana Prekovića i da donese vođstvo.

Nedugo potom, Tošić pogađa stativu posle dodavanja Ivanovića, a u nastavku je Suma uhvaćen u ofsajdu.

Umar Sadik je lako prevario maltene kompletnu odbranu Inđije jednim driblingom, ali je potom pogrešio kod završnog pasa i Preković je to lako uhvatio. Ubrzo potom, Sadik je dobio odličan pas u prostor, ali je neprecizno šutirao.

Navijači Partizana su uputili poruku "Zvezdinim sudijama" i uz to pokazivali žute kartone, pa je glavni sudija, gospodin Jovanović prekinuo utakmicu u 49. minutu, ali se sve nastavilo posle osmominutne pauze.

Suma je bio među najboljim pojedincima, uspeo je da napravi veoma lep dribling i da uposli Sadika, koji je šutirao pravo u golmana Prekovića i u narednom napadu šutirao slabo, pa je Preković lako uhvatio tu loptu.

Imala je Inđija dve lepe prilike da dođe do izjednačenja, ali su prvo Banjac, pa posle njega i Bastajić bili neprecizni, nakon zaista opasnih akcija domaćih, ali je interesantno da za čitav duel nisu imali nijedan udarac u okvir gola.

Do kraja meča nije bilo previše iznenađenja, Vladimir Stojković se požalio na bolove u leđima, pa je medicinska ekipa morala da reaguje. Sve u svemu, zanimljivo je bilo u duelu Inđije i Partizana, gosti su promašili neke izgledne šanse, ali su ipak došli do važne pobede.

Utakmicu između Partizana i Inđije možete pratiti UŽIVO na našem LIVE BLOGU.

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

166 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve
Tenis

Miracolo

Za sve one koji nisu pratili protekle noći okršaj Novaka Đokovića i Luke Nardija u Kalifornijskoj pustinji desilo se – čudo!

Zoran Kecman

12:35

6 d