Nova vest
Fudbal

Utorak, 09.07.2019.

17:18

Barselona demantovala da je poslala ponudu za Nejmara

Fudbalski klub Barselona nije poslao nikakvu ponudu Pari Sen Žermenu za brazilskog reprezentativca Nejmara, potvrdio je predsednik kluba Đozep Bartomeu.

Izvor:

Autor:

Barselona demantovala da je poslala ponudu za Nejmara
Photo by Buda Mendes/Getty Images

Nejmar se nije pojavio na prvoj prozivci pred početak priprema za novu sezonu, što je podgrejalo priče o njegovom odlasku iz ekipe.

Zbog svega ovoga pokrenula se diskusija o tome gde će Brazilac nastaviti karijeru, a kao potencijalna destinacija izdvojila se Barselona za koju je on i ranije nastupao.

Ipak, predsednik katalonskog kluba Đozep Bartomeu demantovao je priče da je Barselona kontaktirala klub iz Pariza u vezi napadača.

Nejmar je u Pariz stigao baš iz Barselone 2017. godine za rekordnih 222 miliona evra, a sve su veće šanse da već nakon dve sezone napusti "Park prinčeva".

Barselona je za sada kompletirala transfer Frenkija De Jonga iz Ajaksa i golmana Neta iz Valensija, dok se u narednom periodu očekuje potpis francuskog napadača Antoana Grizmana.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

4 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve
Novo Sport Video Menu