Nova vest
Fudbal

Subota, 11.05.2019.

13:46

Erera se video klipom oprostio od navijača Junajteda

Vezista Mančester junajteda Ander Erera potvrdio je da će uskoro napustiti klub sa "Old Traforda".

Izvor: Z.K.

Autor: Z.K.

Erera se video klipom oprostio od navijača Junajteda
Photo by Catherine Ivill/Getty Images

Kako se spekulisalo proteklih dana, očekuje se da će postati novi član Pari Sen Žermena, mada još nema zvanične potvrde da će tako biti.

Španac koji je na Teatar snova stigao 2014. iz Atletik Bilbaoa za 36 miliona evra, objavio je video poruku koja je objavljena na sajtu Mančester junajteda.

"Crvena boja mi je u srcu, znao sam to od prvog dana kad sam došao ovde i obukao ovaj dres. Klub sa hiljadama navijača koji poštuju sve igrače koji daju sve. Osećao sam se posebno kada mi je skandirano ime. Osećao sam se ponosnim kada su navijači potvrdili da sam deo neverovatne istorije ovog kluba".

"Uvek sam se trudio da što bolje reprezentujem klub, na svakom meču u pobedi ili porazu, čak i kada nisam mogao da igram, znao sam šta znači za sve ovaj klub".

"Uvek ću pamtiti svaki od 200 mečeva koje sam odigrao ovde, jer igrati za najveći engleski klub je bila velika čast. Hvala vam na pet prelepih godina", zaključio je Erera su svojoj video poruci.

Mančester junajted u nedelju 12. maja od 16 časova u poslednjem kolu Premijer lige dočekuje ekipu Kardifa.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

10 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve