Nova vest
Fudbal

Sreda, 01.05.2019.

09:32

Poketino: Još smo u životu, nije sve izgubljeno

Menadžer Totenhema maurisio Poketino veruje da Totenhem i dalje ima šanse za plaman u finale Lige šampiona.

Izvor: Z.K.

Autor: Z.K.

Poketino: Još smo u životu, nije sve izgubljeno
Photo by Julian Finney/Getty Images

Londonski klub je na svom terenu poražen od Ajaksa sa 1:0 tako da će "pevci" imati izuzetno težak posao da nadoknade minus na gostovanju u Amsterdamu.

Po završetku meča, Maurisio Poketino je rekao ništa još nije rešeno i da je njegov tim i dalje u igri.

"Biće svakako teško, ali svee je još otvoreno. Stvar je u tome kako ćemo se pripremiti za revanš meč. Pokušaćemo da ih iznendaimo, biće nam teško, ali isto tako i njima", rekao je Poketino.

Samo jedno se u prethodnih 17 puta desilo da tim koji izgubi prvi meč polufinala kod kuće, prođe u finale.

"Nismo imalo dovoljno energije, nije bilo te agresivnosti na početku, a način na koji smo primili gol je bolan. Imali smo dosta problema u prvih pola sata utakmice. Drugi deo je bio znatno bolji, pritisli smo ih onako kako smo želeli i oni su se povukli. Drugo poluvreme nam daje nadu da nije sve završeno", dodao je argentinski stručnjak.

Na kraju, priznao je i spostvenu krivicu za poraz. Odbranu sa pet igrača promenio je na četiri, igrači nisu uspeli da se naviknu dovoljno na promenu.

"Prihvatam da je to bila greška, ta formacija. Ipak, nismo imali mnogo opcija. Nisam zadovoljan, svi znaju šta može da se desi kad igramo drugačije", rekao je Poketino.

Totenhemu je ovo bilo prvo polufinale u elitnom kontinentalnom takmičenju posle 1962.

"Moji igrači su heroji zbog svega što su uradili u ovoj situaciji. Treba im na svemu čestitati", zaključio je menadžer Totenhema.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

7 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve
Novo Sport Video Menu