Nova vest
Fudbal

Utorak, 16.04.2019.

13:41

Filip Stojković na meti crnogorskih medija – "zbog navijanja"

Igrač Crvene zvezde Filip Stojković je tema crnogorskih medija zbog navodnog navijanja na utakmici finala plej-ofa ABA lige između Crvene zvezde i Budućnosti.

Izvor: SV

Autor: SV

Filip Stojković na meti crnogorskih medija –
Photo by Michael Regan/Getty Images

Kako je navedeno, reprezentativac Crne Gore je “učestvovao u pogrdnom skandiranju na račun Crne Gore“ u meču koji je igran u beogradskoj hali “Aleksandar Nikolić“.

Mediji prenose i da su “određene navijačke grupe to videle i da postoje snimci“, a dodaje se i da su sa situacijom upoznati selektor Ljubiša Tumbaković i Fudbalski savez Crne Gore.

Dodaje se i da “navijači Crne Gore spremaju vruć doček Stojkoviću na utakmici sa selekcijom koja predstavlja teritoriju Kosova i Metohije, 7. juna u Podgorici“.

Ipak, i ta namera ostaje pod znakom pitanja, kao uostalom i čitav slučaj, zbog mogućnosti da FSCG dobije suspenziju zbog navodnih rasističkih ispada na utakmici sa Engleskom.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

29 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve
Fudbal

Rakitiću lepo u Rijadu

Fudbaler Al Šababa Ivan Rakitić rekao je da će, ako bude sve u redu, produžiti ugovor sa saudijskim klubom jer je zadovoljan ulogom u klubu i životom u Rijadu.

B92.sport

18:05

12 h

U fokusu

Vidi sve