Nova vest
Fudbal

Subota, 13.04.2019.

21:05

"Lala nam je unapred čestitao titulu, ali sam obazriv što se toga tiče"

Vladan Milojević, trener Crvene zvezde, rekao je da je njegova ekipa zaslužila pobedu protiv Radničkog iz Niša (3:0), u prvom kolu plej-ofa Superlige Srbije.

Izvor: PT

Autor: PT

Foto: Starsport

"I pre meča sam javno čestitao Radničkom na jako dobroj sezoni, zasluženo su Nišlije tu gde jesu. Za ekipe koje vodi moj kolega Nenad Lalatović karakteristična je agresivnost i temperament, čega ne bi bilo bez njega na klupi. Zato je i posebna čar kada se sastanemo, i zato su vrlo nezgodni na svim delovima terena", rekao je Milojević, a prenosi zvaničan sajt kluba.

Šef stručnog štaba crveno-belih odmah se okrenuo predstojećim izazovima, jer će njegovi puleni u utorak od 17 časova ugostiti Mladost u prvom meču polufinala nacionalnog Kupa.

"Mislim da smo zasluženo pobedili. Idemo dalje, znamo da je Lala zvezdaš i zato nam je unapred čestitao titulu, ali sam zaista obazriv što se toga tiče. Njemu hvala na lepim rečima. Okrećemo se Kupu i duelu protiv Mladosti, a želim da se sa kolegom Lalatovićem još jednom vidim i da odigramo dobru utakmicu u Nišu gde je finale
".

Milojević je još jednom pohvalio ambijent koji su napravili naši sjajni navijači, jer se skoro 15.000 zvezdaša okupilo na tribinama Marakane.

"Teren je bio odličan, dobra utakmica uz sjajno navijanje. Sve je bilo korektno. Nas na startu plej-ofa, u prve tri utakmice čekaju dueli sa ekipama iz vrha, tek posle sa timovima iz donjeg dola tabele plej-ofa. Ovo je bio derbi, Radnički nam je bio najbliži bodovno, na četiri koraka i sada smo faktički osvojili cela tri boda, jer se posle podele ispostavilo da je do sada za pobedu bio jedan i po bod. Ima još dosta da se igra, mogu da budem generalno zadovoljan, ali nije još ništa gotovo, biće velika borba i za izlazak u Evropu
".

Trener šampiona Srbije osvrnuo se i na izlazak dvostrukog strelca Ričmonda Boaćija iz igre.

"Dobio je udarac u prvom poluvremenu, ne znam kakvo je tačno stanje. Nadam se da nije ništa strašno i ne bi bilo dobro da ostanemo bez bilo kog igrača u ovom trenutku"
, zaključio je Milojević.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

23 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve