Nova vest
Fudbal

Ponedeljak, 25.03.2019.

23:02

Het-trik Francuske, pao je Island

Fudbaleri Francuske savladali su Island ubedljivim rezultatom 4:0 na svom stadionu i tako upisali drugu pobedu u kvalifikacijama za EURO 2020.

Izvor: SN

Autor: SN

Het-trik Francuske, pao je Island
EPA-EFE/IAN LANGSDON

Francuzi su bez ikakvih problema došli do druge pobede u kvalifikacionom ciklusu pošto su u Parizu dali Islandu četiri gola i sa gol razlikom 8:1 samouvereno zauzeli vodeću poziciju u grupi H.

U prvih 45 minuta videli smo jedan pogodak, a njega je u 12. minutu postigao Samjuel Umtiti na asistenciju Kilijana Mbapea, što je bio ubedljivo najatraktivniji potez prvog poluvremena.

Drugo poluvreme je bilo znatno sadržajnije, pošto je Bjanarson već u 51. minutu zaradio žuti karton, a na 2:0 povisio je Olivije Žiru u 68. minutu utakmice, da bi na visokih 3:0 postavio asistent prvog pogotka, Kilijan Mbape.

Konačnih 4:0 postavio je fudbaler Atletiko Madrida Antoan Grizman u 84. minutu utakmice.

Albanija je kao gost savladala Andoru sa 2:0, a strelci za Albaniju bili su Sadiku u 21. minutu, Balaj u 87. i Abraši u šestom minutu sudijske nadoknade, pa je tako Albanije došla do velikih 3:0 , nakon poraza od Turske sa 2:0 u prvom kolu.

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

7 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve
Fudbal

Rakitiću lepo u Rijadu

Fudbaler Al Šababa Ivan Rakitić rekao je da će, ako bude sve u redu, produžiti ugovor sa saudijskim klubom jer je zadovoljan ulogom u klubu i životom u Rijadu.

B92.sport

18:05

8 h

U fokusu

Vidi sve