Nova vest
Fudbal

Subota, 23.03.2019.

14:05

Murinjo: Vraćam se na posao u junu

Bivši menadžer Čelsija, Reala, Intera i Mančester junajteda, Žoze Murinjo, najavio je da planira da se od leta vrati na posao.

Izvor: Z.K.

Autor: Z.K.

Murinjo: Vraćam se na posao u junu
Photo by Dan Mullan/Getty Images

Portugalac je bez posla od 18. decembra kada je postigao sporazumni raskid ugovora sa Mančester junajtedom. Od tada, radi isključivo kao stručni komentator na nekoliko televizija.

Murinjo je u intervjuu za "BeIN Sports" rekao da je odbio "tri ili četiri ponude", ali da se priprema za narednu.

"Voleo bih da se vratim na leto, u junu, da startujem sa novim klubom u predsezoni. Tačno znam šta ne želim. Znam i šta želim, ne u smislu nekog specifičnog kluba već prirode i dimenzije posla", kaže Portugalac.

Mediji su ga povezivali sa povratkom u Real, ali se to nije dogodilo i Madriđani su prednost dali Zinedinu Zidanu.

"Radim, pripremam se za sledeći posao. Ništa mi ne nedostaje, ali nisam sasvim ni na odmoru da mi je dosadno i da ne radim ništa", poručio je Posebni.

On je jasno stavio do znanja da nije spreman da preuzme neku od reprezentacija, tako da ga neće biti ni na Mundijalau 2022.

"Ne verujem da bih to mogao da radim. Volim rad na dnevnoj bazi, mnogo utakmica, takmičenja. Želim da ostanem u poslu na klupskom nivou do kraja", zaključio je Murinjo.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

11 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve