Nova vest
Fudbal

Petak, 22.03.2019.

16:48

Ševčenko o Pjonteku: On je moj naslednik

Jedan od najboljih napadača Milana svih vremena, ukrajinski fudbaler, Andrej Ševčenko, pohvalio je novo Milanovo pojačanje poljskog fudbalera Kšištofa Pjonteka.

Izvor: SN

Autor: SN

Ševčenko o Pjonteku: On je moj naslednik
Photo by Boris Streubel/Getty Images for Laureus

Andrej Ševčenko je dres Milana nosio u dva navrata i ukupno je na 226 utakmica u Seriji A postigao 127 golova i navijačima je ostao u najlepšem sećanju, pa je iskoristio malo vremena da prokomentariše novog Milanovog napadača, Kšištofa Pjonteka koji polako postalje ljubimac publike.

"Ima neverovatan instinkt i daje golove poput velikog napadača. On je moj naslednik. Sjajno šutira sa obe noge, a dobar je kada šutira glavom. Mnogo pomaže ekipi."
, rekao je Ševčenko.

Upravo je Pjontek u "Derbiju dela Madonina" bio veoma opasan po gol Intera, ali na njegovu žalost nije uspeo da pomogne ekipi da izbegne poraz, pa je Inter slavio rezultatom 3:2.

"Gledao sam utakmicu, Milan je imao neke šanse na kraju meča i možda je moglo da bude nerešeno. Milan je i dalje u prilici da ide u Ligu šampiona i mislim da će se kvalifikovati".

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

7 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve