Nova vest
Fudbal

Petak, 15.03.2019.

18:04

Lalatović: Zemun najteži ispit, igrači su umorni

Trener fudbalera Radničkog iz Niša Nenad Laaltović izjavio je da je gostovanje Zemunu najteže u ovom ciklusu utakmica.

Izvor: B92, Tanjug

Autor:B92, Tanjug

Lalatović: Zemun najteži ispit, igrači su umorni
Foto: Starsport

Lalatović je istakao da će ekipa učiniti sve da upiše 10. uzastopni prvenstveni trijumf.

"Prvo zbog toga što Zemun ima kvalitet i smatram da to nije ekipa koja treba da bude poslednja na tabeli. Ja sam nekada igrao u Zemunu, znam koliko njihovi navijači vole svoj klub i znam da će Zemun sutra imati veliku podršku sa tribina. Njima su pod hitno potrebni dobri rezultati ako žele da ostanu u Superligi, a ja mislim da će oni na kraju sezone uspeti u svojoj nameri", rekao je Lalatović na konferenciji za medije.

Kako je naveo, drugi razlog zbog čega misli da će biti teško jeste umor njegovih igrača.

"Ovo je naša peta utakmica u poslednjih 13 dana, a pošto nisam mnogo rotirao u prethodnim duelima, ekipa mi je prilično umorna. Meni zaista nije jasno zbog čega igramo u subotu, nismo to očekivali. Igrali smo Kup u sredu i bilo je logično da duel u Zemunu bude zakazan za nedelju, ali šta je tu je. To ne sme da nam bude izgovor, moramo da se stisnemo i da ovaj ciklus završimo na najbolji mogući način. Obećao sam mojim igračima da će, ukoliko pobede Zemun, dobiti tri do četiri slobodna dana", poručio je Lalatović.

Utakmica 27. kola Superlige Srbije između Zemuna i Radničkog igra se u subotu od 15 sati.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

6 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve
Novo Sport Video Menu